Tuesday, October 20, 2009

Kepochi betul



eleh. kan dah cakap. i tak tidur punya tengahari ni. korang dekat facebook mengumpat i bukan main lagi. hobi i bukan tidur lah. cis. okay i baru balik dari bank sebenarnya. i parking betul-betul depan bank. tapi hujan lebat. lepak dulu dalam kereta dengan mama. adik tak ikut. dia kena tegur dengan mama sebab suka sangat melawan cakap. dengan i pun. dia tak hormat. heh.



dah keluar dari kereta, hujan betul-betul tengah lebat. redah tanpa payung. ehhhh. bila dah sampai dekat depan bank, ada pak cik tu tegur mama. dia kata tak ada elektrik. means, sistem dekat bank pun tergendala. buat penat. nasib baik sebelah bank tu ada kedai handphone. survey handphone and harga sekali. fine. dekat kawasan ni tak yah lah beli handphone. mahal. syafi kata nak belikan. okay fine. i tunggu je ni ha, sayang.



anak beranak ni memang suka bergambar. tunjuk camera terus posing. heh. i ni kalau tangkap gambar semua sepesen je. tak ada macam lain sikit ke, tak ada macam perubahan ke. well. itulah i. nak buat macamana kan? ok dah. kalau nak kritik, boleh kritik dekat comment blog i. tak payah dekat tempat lain. dosa tau jadi kepochi. hahahahhahahhahahha :D

hah. i pun kepochi jugak sebenarnya T________________T

sekarang ni i dah jadi macam dulu. update banyak entri dalam masa satu hari. well. itulah i. nak buat macamana kan? (ulang lagi)

22 comments:

-N e Y r A- said...

cekak rambut mu menawan hatiku

kenwooi said...

nice picture =)

kenwooi.com

Rara said...

Eyra

hihi i beli dekat jusco. tak mahal pun. comel kan? :')

julietANNA said...

cantik lah tudung mama sis rara.
gojes tau baby pink with baby blue gitu.sweet!

Rara said...

@Julietanna

cantik, kan? mama memang gorjes. tudung tu kawan kakak rara yang jual :) nak beli ke? hihi

chipsmore said...

haaa..update update...
klik iklan dg kau ;)

Mieya said...

Sygg,i will miss you.
Lepasni mieya jarang on dah
T_________T

eisyaaaa said...

rara sumpah rara comel. geram tu kt pipi tu. heheheh :) sporting gyle mama rara, best! :) tade ape na kritik. sumpah comel. mcm muke budak skola. hehe :p

enyheartsdiamond said...

muka u sama la ngn mummy;)

s u e ty i said...

dear,dun care others back talk u...i sleep every afternoon too...that's call 'blissful'....hehe^^
actually,i like sleeping....hehe^^

Rara said...

Chipsmore

terima kasih weh. dah ah famous sempat lagi comment and click iklan aku.

Rara said...

Mieya

i will miss you too darla bubbletalk

Rara said...

Eisyaaaaaaa

isk u ni. malu tau :') u tu lagi comel double double dari i. lepastu suara sedap gila nyanyi lagu kau aku. fuhh i nak rekues lagu lah. cepat nyanyi untuk i :P

Rara said...

Eny

eh sama ke? dah beberapa orang jugak cakap macam tu. eh eh u ikut muka siapa? comel sangattttttttttt :D jadi model photography. fuh i nak jugak +__________+

Rara said...

Suet Yi

ehh serious? every afternoon? kalau u dekat bubbles, u tidur dekat mana? hihihi. by the way, i memang dont care pun orang nak kata apa. i miss you very much babe. bila dapat jumpa lagi :/

eisyaaaa said...

alaa rara ni. humble pulokk :D tapi siyes! mmg comel la muke rara, cm budak skola mnengah. ape rahsia? hehe . share lahh. sharing is caring kan? haha *tybe je. ha? lagu? kau aku? yg mne? bju wane biru ke? tgh demam cmtu sore sedap mende? but i like singing. haha. eh ! na lagu ape? ckp lahh. chewahh ! bajet sore sedap jee :p

sophie said...

nk pnjam cekak kiut tew!!

Noorlaila Mohamed Nor said...

weee~
sporting nya mama u~

yanie said...

hye rara..

Sadis said...

samekom :) ehehe... cantik blog anda :)

jangan lupe melawat page saye :")

Ftyyhahh said...

xdpt bg kt cbox la :( miss kamu syg.
kamu semakin comel :D

s u e ty i said...

oh..normally till 1pm sumthing,i already went back home..if noon i din sleep,i will headache oO..hehe^^
Then,till 8.00pm i go out shop lol..work pun x lebih 5 jam...hehe^^ very lazy oO..