Thursday, October 22, 2009

Surat untuk readers



hai you guys T________________T

untuk pengumuman semua, i dalam keadaan baik-baik sahaja. terima kasih kepada yang sms, call, email, mms, message dekat facebook. you guys memang ambil berat pasal i, i tahu dan i ucapkan banyak-banyak terima kasih kerana memberi perhatian yang very the sweet.

sorry if korang yang calling calling, i tak boleh angkat. so sorry and very the sorry sangat. sms pun i tak sempat balas semua. harap faham.

okay sebagai bukti i dalam keadaan yang sihat dan baik, tontonilah gambar-gambar i.



gambar minggu lepas lah hoi :P

sorry sebab gambar yang super selekeh pun i letak. nak buat macamana kan dik nonnnn. i rasa ada baiknya letak gambar yang selekeh macam ni, agak-agak you guys jijik tak untuk masuk blog ni lagi? T________________T haha okay dah dah lah tu. gambar menunjukkan i sihat lah kan? i sayang you guys. mwah mwah. heh.

11 comments:

♥ Aisyah Sinclair ♥ said...

dear,

get well soon.

lots of love. xx.

kenwooi said...

you look good on the pics =)

kenwooi.com

Eyriqazz said...

Click ur nuff ads(Dutch Lady)

http://eyriqazz.blogspot.com

♥miszluna™ said...

get well soon syg..


i cube call u..
tp u xnk angkt..

i hope..
u ceria blk mcm selalu

Noorlaila Mohamed Nor said...

so sweet!

nurull said...

sayanggg..sori x tahu u saket~get well soon!i bru balik dr umah aunty i...

u tc okeh...mkn ubat tw!

sophie said...

u look very the sihat..hehehe=)

siggplus said...

get well soon rara

Liyanaa. said...

syggg cantik laa yes yes semoga sehat sentiasa syg T__________T risau sgt sgt.

ehem² ni kalau syf tengok ni memang taknak lepas dah dar pandangan mata ni, apasal tah ayu sgt budak bacin sorg ni HAHAHA

syg u sgt ketat, take care and get well soon syg. semoga sehat sentiasa. aminn!

lizz said...

get well soon yek!! seb baik muke ko ceria aje wei. hehehe.

taz said...

rara. serious u nampak gorgeous sangat sakit2 pun. hehe