Friday, October 23, 2009

Memang gedik, kan?



sekarang i gedik dengan syafi. serious.

maybe macam tak tahu malu lah kalau i cerita dekat sini tapi i rasa tak apa kot lah kan. hihi. petang tadi mama dah bertolak pergi singapore dengan adik. i tak ikut. i senggugut. malas nak jalan kaki dari rumah ke bus stand. benci jalan kaki jauh-jauh. penat.

okay fine. mama and adik dah pergi. i tinggal dengan oliey and kiki. i sunyi. oliey dengan kiki asyik tidur je. i mintak syafi temankan i dekat skype. sekarang belum skype lagi lah. sebab syafi dekat bandar tun razak and broadband pulak, kakak dia bawak pergi kerja. and kalau dekat langat, dia boleh online. so i tengah tunggu syafi pergi langat and on skype dengan i. gedik kan?

okay itu baru gedik pertama. tadi masa mama baru pergi naik teksi, i dah menangis teresak-esak call syafi. haha. i sedih sebab kena tinggal macam ni. dah lah senggugut. nak berjalan pun tak boleh. okay fine, syafi dah tenangkan i.

paling gedik, bila setiap kali syafi call i atau i call syafi, mesti i menangis lepas tu i cakap nak pergi kl pergi rumah haikal and alesha. lepas tu i dah terbayang-bayang nak main dengan haikal and kacau alesha jalan terkedek-kedek. i rindu anak-anak buah i.

sekarang i dah demam balik. i tak larat nak bangun pergi makan. ambil air pun tak larat. kalau mama balik and tengok anak dia dah mati, macamana? T_______T

apapun, thank you syafi sebab selalu ada dengan i. i love you and always do.

mesti syafi menyampah dengan i sebab i ni banyak songeh kan? you guys rasa macam tu tak? i pun rasa macam tu. and syafi kata tak. syafi kan memang suka bila i gedik. i dah admit secara terang-terang yang i ni gedik. admit secara public. heh.

ada sesiapa nak teman i tak? i nak berbual dekat skype. lamanya nak tunggu syafi. haih :/

ok i first time ni tinggal sorang-sorang dekat rumah. you guys ada tak nak pesan apa-apa? hihi. jiran i sekeliling semua baik hati. diaorang semua sibuk-sibuk jaga i sebenarnya :')

8 comments:

ღnurull.mrs21ღ said...

alah..bukan menggedix gn org laen kn?tp i rse u xde lah gedix pon..tu nmenye mnja..hehe...

eh..jom2 skype...bosan sorg2 neh

Anonymous said...

Ini bkn gedik lah rara..biasalah tuh nk bermanje..bkn dgn org len pon..bf sendiri gak...haha...comel pe =p

ღn0n0iღ said...

Hehehe.. akak dah berminggu tinggal sorang kat rumah. Tapi akak suka.. Yayyyyyy!!
Kalau kat Shah Alam ni takpe.
Kalau kat Tawau, tinggal sorang-sorang confirm merengek-rengek camtu gak.

Anyway..
Best ape jadi gewdixxxxxxxxxx!

♥ Aisyah Sinclair ♥ said...

what's your skype username, dear? :D

ellenyna said...

ala, i pun selalu gedik ohh :P tp dgn org tersayang tiada apa-apa ohhh :P

Noorlaila Mohamed Nor said...

its just nice la dear~

btw, jangan pandang belakang tau!
heheh

Rara said...

@Nurull

hihi sorry malam tadi i dah tidur sebenarnya. bukak mata sikit je T_________T hahahaha.

@Anonymous

hihi serius bukan gedik eh? i ingat i dah tergedik-gedik dah. siap merajuk sebab syafi lambat on skype :P

@Kak Noi

kenapa tinggal sorang? mana pergi semua housemate?

@Aisyah

id : rarasyafi

@Nyna

hee yeke tak apa? lelaki tak menyampah ke bila dapat perempuan macam i ni? :(

@Laila

ini bukan bagi semangat dekat i tau :'( takutkan i je +_________+

sophie said...

cik rara tew namenye manje2 laa.. sophie pon dapt cop kuwat nanesh taw..nk jd t0ugh ckett pasny!! hehehe