Friday, November 27, 2009

Diari rahsia heh



salam aidil adha from rara and family. makan banyak-banyak tau you guys. nanti boleh jadi gemuk macam i :P bwehehehh.



muka pagi tadi. gemuk, kan? :D syafi paksa i makan nasi sepuluh kasi sehari wehhh.

okay i nak story pasal semalam dulu. entri untuk aidil adha i buat next entri lah. semalam dari pagi sampai petang i duduk rumah je. and then petang tu mama ajak i pergi bintang supermarket, dekat taman sentosa petaling jaya. heh.





masa i dah sampai dekat sentosa, syafi call and bagitahu dia dah habis kerja and nak mandi and nak datang ambil i. dia ajak i teman dia pergi oakley, timesquare. hari-hari i pergi timesquare. kelmarin i pergi untuk shopping baju i. and semalam teman syafi shopping pulak. and kak cujie pun pesan dekat i belikan baju and seluar cantik-cantik untuk dia.

dari timesquare, syafi terus ajak i pergi dinner dekat santai cafe. hari-hari pun santai cafe. heh. heaven betul. dah lah fried chicken chop maryland dia marvelous.

i sayang betul dekat syafi. entah macamana i boleh sayang dekat dia sampai macam ni. hihi. entri i sejak akhir-akhir ni penuh percintaan. so you guys kena faham, i dekat kl ni bukannya lama sangat. eceh.

haa. i ada berita yang sangat melegakan hati sendiri. i tak payah hantar mama dengan adik balik jb next week. so i tak payah berulang alik dari jb ke kl lepas tu dari kl ke jb hantar mama and adik lepas tu dari jb ke kl sorang-sorang. mama nak stay sini sampai habis wedding efa (syafi's sister) nanti. yahooooooooo.



jom cashout nuffnang? B-)

6 comments:

enyheartsdiamond said...

salam aidil adha :)

cik EPAL said...

chicken chop maryland terbaikk...hehehe...berapa cashout tu??

nak tanya...boleh bagi link tak untuk blogspot punya layout yang cantik cantik?? :)

Rara said...

Eny

Dear yang cantik, salam aidiladha (;

Rara said...

Cik Epal

Yes, fried chicken chop maryland adalah yang terbaik. Tapi tengok tempat jugak lah (; haha, jumlah cashout tak yah lah bagitahu nanti orang kata riak, kan? Haa. Layout I taktau sebab I amik layout minima je, then ubah coding2 je. Tak ambil dekat mana2 website pun.

Liyanaa. said...

hoi syg mana yg gemuk tu mana je tmpt u gemuk? rmbut ke hahahahah :P

cium u kang br tahuu HAHAHA

hoi mkn nasi banyak2 tauuu biar gemuk baru tak jeles HAHAHA

Rara said...

Ynn

Hahaha kenapa jeles. Hahahaha pipi I kan gemukkk. Eceh. Perasan kan i. Isk bila lah baru I boleh gemuk nii. Haishh. I teringin lah nak gemukk :(