Saturday, November 28, 2009

Live dari hati



salam. live dari hati. heh.

semalam hari raya aidiladha tapi i dengan family duduk rumah je. tak pakai baju kurung langsung. pakai tshirt je. hek betul. lepas tu dah malam, angah ajak pergi plaza oug.



semata-mata beli cake dekat baker's cottage. padahal tak ada birthday siapa-siapa pun. sengaja beli nak puaskan tekak. brrffftttt.



gambar pagi tadi. lepas dah siap-siap and syafi pun dah sampai, kitaorang pun turun. cuba teka i pergi mana? treng trengggg.



heh. pergi timesquare lagi weh. boring tak boring takkkkkkkk? asyik pergi sana kan, tapi bestttttttt.



mama dengan alesha. first time weh i bawak mama pergi timesquare untuk shopping baju. setiap kedai yang kitaorang singgah, mesti ada je baju yang kitaorang beli. paling banyak, baju adik. semua kedai ada baju cantik, ada baju comel, semua mama nak beli untuk adik. jeles i. i kena guna duit sendiri HAHAHAHAHAHA (nasib baik syafi ada, boleh belanja i sikit bwhehhehe)




syafi dukung alesha sampai tertidur-tidur. best betul. orang sibuk shopping, alesha sibuk tidur. heh. mentang-mentang lah dia dah gorgeous, tak payah nak melaram lagi. nanti dah naik remaja baru dia tahu shopping tu camanaaaaaaaaaaa.





eceh eceh. gambar favourite. sebab i rasa macam i berisi kan. okay cepatlah tolong cakap i dah gemuk T________________T i dah makan banyak-banyak-banyak sangat dah tau. please please cakap i gemuk pleaseeeeeeee ;(

kesat airmata konon-konon sebab kecewa, bila berat i nak jadi 45kg ni?





ini pun, ini pun, ini pun favouriteeee. bwehhehehhe. i suka. you all suka? T___T

bye bye. i nak tidur. esok i nak keluar lagi. tapi without syafi lah. syafi pergi kuala kangsar dengan parents dia. hantar pak cik dia balik sana.

selamat malam.

17 comments:

cik EPAL said...

macam sedap kek tu...hehe..

laa...baru je nak tahu pasal layout..huhu

♥miszluna™ said...

hoi2 mcm suami isteri lah..


u nmpk chubby sket dh la syg..

:p

♥miszluna™ said...

tu kakak u ke?
comel nye..

sweet je muka die..


sedap nye kek..
:)

nnt alesha dh jd remaja mst dia mntk pdpt aunty die nie psl fashion..

hee

dianna said...

i sukaaaaaaaa time square. sume murah2 kan? hehheeh

NadNod said...

hee :D sukelah rambut baru rara.. comel sgt..

anyway, rara nampak gemok ;p
**nk sedapkan hati rara la ni**

chika said...

eh Rara.
anak buah rara tu pakai Pumpkin Patch yang Kak Suzie beli ngan akak tu kan? Ololooooo.... besar ye baju tu? Agaknya size baju anak omputeh ni takleh ikot kot.

HAHA. Tapi takpe. Boleh pakai lama sikit :D

thejijie♥ said...

berat u bape babe? 42? 43? i pun nak naik berat badan,tp susahh

NadyaCitraLestari said...

Nak kek tu..sedapnyaaaa
Ada lagi x..hehe

DuRiAn rUnTuH said...

gambar last itu macam keluarge bahagia je..haha..dgn anak kecik..

Rara said...

Huda

Hihi kan kan? Comelnya comelnya gambar tu. I suka betul. Eh eh itu kakak I nombor dua. I panggil angah. Dia memang cantik, lahir dekat sarawak :)

Rara said...

Dianna

Aah I pun sukaaa sangat! Dah lah baju dia banyak gorgeous gila. Auch sukanya!

Rara said...

Cik Epal

Sedapppp sangat! Nak lagiiii!

Rara said...

NadNod

Hekhek. Thankyou nad! :') sedapkan hati pun jadi lah. Hati dah sedap perisa soberi dah!

Rara said...

Nadya

Nak kek? Gi beli giiii :D

Rara said...

Durian

Buang 'macam'. Memang bahagiaaa ahaa comelnya.

Rara said...

Thejijie

Ehh tak pernah I sampai 40kg. Berat sekarang 34kg. Huwaaaa!

Rara said...

Kakak Chika

Ahaaa aah. Baju tu. Comel kan. Nanti dia dah besar sikit still boleh pakai lagi. Kakak chika, saiz kasut dekat sana kalau saiz 5 mesti besar tak? Ke camana ek? Hihi. Teringin nak jumpa kakak chika =P