Tuesday, November 17, 2009

Hello, Kuala Lumpur!



tajuk tak boleh blah. macam baru first time nak pergi kl. padahal anak jati sana. heh. bakal suami pun dekat sana weh. hihi.



cak cak cak :D

hai you guys tercinta yang busuk masam bacin semua ada. i sorang je wangi wekk :P

eh okay i nak bagi schedule untuk diri sendiri esok. heh. pagi-pagi lagi i nak pergi service kereta. yelah, nak bawak jalan jauh kan. hoi semua kesayangan yang bakal tumpang kereta i pergi wedding kak long ynaa tu; you guys sudi ke nak naik kereta i ni? T__________T

yang penting i ada lesen, please percayakan i. hekhek. i dah boleh jugak bawak dengan baik sekarang, lebih okay lah kot berbanding dari dulu. kalau boleh i nak suruh ynn drive. tak tak, i gurau je hihi.

okay okay lepas dah service kereta esok, i terus bersiap balik kl. doakan semuanya selamat tau. doakan i sihat and doakan and doakan and doakan lah semua yang baik-baik.

jangan risau. i tetap online nanti dah sampai sana. cuma terbatas sikit. nak pergi melawat kakak sulung i dekat hospital. dia kan kena operate pagi tadi. sobs.

oliey nanti kena duduk dekat rumah jiran. jiran kata nak jagakan. dah macam anak kan? letak dekat rumah babysitter? heh.

12 comments:

ayong said...

drve safely ea yang, nnt kite jumpe ok klu jumpe kt wedding kaklong ynaa ok? :)

queenlyana said...

hati-hati driving...! can't wait to see u baby..!

Noorlaila Mohamed Nor said...

wahwahwah nak ikot jugakkkkk!
:(

YnaaOhYnaa said...

tak sabar nak jupew korang sume!!!!!

Rara said...

Ayong

Haa alright babe. Nanti kita jumpa tau! =D Yay

Rara said...

Kakak Lyana

Can't wait to see you tooooo Kakak! <3

Rara said...

Laila

Jom lah jom lahhhhh! Mesti have fun bila jumpa ramai² hihi

Rara said...

Ynaa

First time u comment blog i kan? Wah terharu i hihi. Okay dear. I pun tak sabar nak jumpa and hugs u! =P Mwah mwah

ellenyna said...

drive carefully dear ;) and you too, be carefullllll okayyyyyyy !

Rara said...

wahh,mau g cuti2 ek? :D

anwaruddin said...

hati hati di jalan raya, ingat orang yang tersayang ye, pandu cermat jiwa selamat. anda mampu mengubahnye, haha! abes sume pesanan jalan raye aku kuarkan, :D

Fadhli&Farrah said...

i cant shout at your shoutbox. ish ish. hehe. hello!