Monday, November 16, 2009

Kan best kalau dah kahwin..



uihh, tajuk dia, gatal menghela! (ghe dibaca sebagai 'RE')

semalam syafi dah bertolak ke tawau, sabah. sampai di airport tawau pada jam 10.30am. dari airport terus check in di king park hotel. nasib baik lah semalam tak ada event apa-apa. syafi dah lah tak cukup tidur sebab boss dia ajak bertolak dari rumah ke airport pukul 3.30am. tidur dalam flight bukan boleh nyenyak sangat pun.





masa dekat klia, syafi MMS dua gambar ni dekat i. rindunya dekat dia T___________T kan best kalau dah kahwin, boleh lah ikut dia pergi event sana sini. heh. dia pergilah event kan, i pergilah shopping :P



dah sampai di king park hotel, syafi terus MMS lagi gambar ni. kira okaylah dia dapat deluxe room. harap dia selesa dekat sana. hari ni pukul 1.30pm, dia ada event dekat kawasan tawau. goodluck and i harap dia boleh buat yang terbaik. tak payah risau i dekat sini, i boleh jaga diri i.

kejap lagi i nak pergi hospital sultanah aminah johor bahru.

6 comments:

queenlyana said...

Agagaga how sweet u both. Siap tolong update perjalanan Syafi nih.. Hihihihi sweet sngt..!

+black.angelz+ said...

Hopefully dia hepy kat cna..
Cik rara pun kne hepy gak..
eh,g hosp sbb mak ke??

cik EPAL said...

buat apa kat hospital??

klik nuffnang ;)

LIZ; said...

jum kawin awal :p

Noorlaila Mohamed Nor said...

plan nak holiday ke sabah nx month
tp xjadi
sedih tol
wahh syafi g merata mst rara dpt hadiah byk kan?

ween said...

ehem2. best nya kalau dah kahwin (^_^)