Saturday, November 14, 2009

Leggings bercorak jeans



thankyou semua sebab ambil berat and bagi semangat dekat i and family. and thankyou huda sebab call i banyak kali tapi i tak boleh angkat. setiap kali you call, mesti i tengah buat kerja. masak nasi, bagi mama makan, and saudara i ramai yang datang melawat. harap you faham.

okay entri kali ni i nak share cerita dengan you guys pasal leggings baru i. ala. yang i beli dekat bugis, singapore hari tu. dekat sana banyak sangat pattern leggings. i nak beli warna warni tapi macam mahal sangat sebab sehelai je dah $10. bila convert duit malaysia dah kira rm25. kalau nak beli banyak-banyak macam kena fikir banyak-banyak juga. hek.



i beli pattern ala-ala jeans. heh. tapi kaki i kurus sangat, macam tak sesuai je i pakai. sedih i. yakin nak gemuk lebih tapi tak gemuk pun. penat dah berusaha. dah lah i cepat mengalah. okay okay cerita pasal leggings. ada banyak lagi jenis leggings jeans. macam-macam jenis jeans i tengok. makin cantik, makin mahal.

buat koleksi leggings secara perlahan pun okay jugak kan? :P

kena tengok pada gaya lah kan. ada orang cakap, orang pakai tudung tak sesuai pakai leggings. tapi i selalu tengok orang pakai tudung then pakai leggings. sesuai je. comel je. tak ada pun nampak tak sesuai? leggings ni kalau kena pada gaya, memang comel lah. and nak pakai leggings, kalau kaki tu berisi sikit, lagi lawa. kalau kaki macam i ni, tak selera je tengok. heh. kutuk kaki sendiri apa salahnya?

i nak leggings banyak-banyak lagi. boleh kurangkan shopping seluar jeans. ala i bukan beli seluar jeans yang mahal-mahal pun. sekadar boleh pakai tu kira okaylah. tak percaya? betul. i ni sederhana sangat orangnya. pakai seluar jeans beli dekat butik romp je. hahahahahaha.

ha esok mak cik i nak bawak mama i pergi klinik dekat pekan nenas, pontian. harap dapat kurangkan sakit mama.

10 comments:

Liyanaa. said...

i lagi x sesuai pakai legging hahaha :P

dah la gemuk kaki pun gemuk. hodoh.

mcm td masa dekat ou ada perempuan mcm gebu gila dr i pakai mcm tu siap bertudung serius geli T_______T i pun geli, kalau org tgk i pkai lagi lah HAHAHAA

tp legging mcm best gila

♥miszluna™ said...

harap mama rara cpt sembuh..

bwk la g hospital..
risau huda..


jgn risau i phm je situasi u..
cume i call i nak u ok..
i xnk u sedih2..

i syg u..
take care..

jg mama baik2 k..

Hanida Lavida said...

I have 2 legging yang jeans look alike ;)
but i prefer 1 that i bought from topshop.
sangat selesa oke..
try one! =]

• Alya • said...

alya ada satu legging, tp yg plain biasa pnye laa. pakai kat rumah je HEHEHE.

Noorlaila Mohamed Nor said...

alaa xpenah pulak try legging
sebab rasa xsesuai
kaki gemokk
huhu

rara take care okeh?!

Luna Abdullah said...

i gemok laa rara and when i wore skinny jeans or legging, its look ugly on me:((

MeZ said...

MeZ tak pernah pula pakai legging. He². rasa segan kang lepas dah beli. nanti buat rugi je.
kot² jadi cam Kak Rara, kaki kecil sangat. he²

[S]itie [B]Um [B]Um said...

woah!! x tahu pon ade legging corak mcm ni

Fatihah Ory said...

sekarang maju semuanya
fesyen pun bertukar²
Leggings pun banyak corak ..
Semakin cantik leggings tu, mmg smakin cantik lah harganya.. hehe
MAHAL la tuh,,

ellenyna said...

harap mama rara cepat sihat!