Tuesday, December 1, 2009

Artis youtube



selamat datang, december. bulan terakhir untuk tahun dua ribu sembilan.

tak lama lagi dah nak masuk tahun baru. kena fikir azam baru awal-awal. tapi sebelum tu boleh tak mintak pengurusan celcom tingkatkan prestasi broadband dia? buatlah azam macam itu. janganlah fikir nak kaya je. tak lama lagi contract dengan broadband dah nak habis. kalau still sama jugak, selamat tinggal jelah yang i boleh cakap nanti. tak komitmen langsung lah. sekejap okay, lepas tu lamaaaaaa tak okay. apa jadah i nak pakai benda yang tak memuaskan nafsu sendiri? heh.

i dah update calendar bulan december. kalau you guys lahir dalam bulan ni, boleh inform dekat kotak komen macam biasa. semalam i keluar lagi, pergi santai cafe, cheras. dah selalu sangat pergi sana tapi entah bila baru nak bosan. ahad ni anniversary i dengan syafi; dua tahun tiga bulan. kakak-kakak dia, adik dia dengan kawan-kawan dia ajak pergi celebrate hari tu. heh. diaorang ajak main bowling dekat flamingo lepas tu pergi karaoke dekat jusco setiawangsa T_____T karang waktu karaoke tu i record video lepas tu dah boleh jadi artis youtube dah.

mini calendar untuk december nantilah i bagi. i sengaja nak suruh you guys godek codes tu sendiri. semua kan dah bijak-bijak. mesti boleh punyaaaaaa.





hello, nama saya alesha.

14 comments:

(◡‿◡✿) Noi said...

Artis youtube?
Ingatkan ada video Alesha kat youtube :P

Nak cubit pipi Alesha!!

Rara said...

Kak Noi

tettttttt. HAHAHAHAHAHAHA dah agak dah agak mesti ada orang ingat macam tu padahal aunty dia ni yang bakal jadi artis youtube. habislah nanti terpaksa lah youtube.com tutup website =P

Rara selalu cubit pipi alesha. geram. dah lah suka bergambar. seksi pulak tu dia posing. cuba kalau rara yang posing macam tuuuuu? =____=

Liyanaa. said...

hahaha alesha pp tembammm. mest aunty rara die geram kan kan kan? hihi mmg artis betul sbb terlampau seksi dh HAHAHAHHAHA

Rara said...

Liyanaa

betulllllllll i geram sebab dia tak ajar i cara² tembamkan pipi. lagi best hari tu tengah shopping dekat timesquare kan, sales girl tu cakap "eeeiiii muncung sekilo" HAHAHAHAHHA alesha kan suka buat muncung² tauuuu 8-)

eyra said...

birthday iera 3hb nie!
heee ;)

Rara said...

Eyra

Alright. But kenapa private blog? Tak cool lah hihi =D

Izzati Hazwani said...

Hello Alesha ,
Blh kakak jd kawan awak ?
;D

wanihani said...

alesha sangat photogenic lah.
comelnye.
kakrara.npe tak autoplay je lagu.
lagu best tau.
btw thnks sebb ltk kter nye beday kt calendar :)

Rara said...

Izzati

Boleh. Bayar dulu wang pendaftaran RM100 ;D

Rara said...

Wanihani

hihi photogenic kan dia? pantang nampak camera. hihi. semua budak-budak pun macam tu lah sekarang kan. ehh tammo autoplay, annoying nanti :D

ellenyna said...

alesha comel mcm rara :)

.idahassan. said...

Rara,trign nk knl u.
slalu bce blog je..
ble la Ida nk join blogger gath
boleh jmpa semua;
Mira, Ynaa, Ynn, Nurull, Melz
really wanna meet 'em jgk :)

cikyuyu said...

huhuhu!
rara , jgn lupe taw!
UU nye bufday.

14hb neh.. :))

dianna said...

hehehe nanti kalau jadi artis youtube dan famous jgn lupa i. heheh :)