Tuesday, December 29, 2009

Ini rahsia, jangan bagitahu orang.



antara salah satu benda yang you guys tak pernah tahu tentang i adalah;

***
**
*

treng trengg trengggg -drumroll.

i adalah die hard fan avril lavigne suatu ketika dulu. bwehehheheh.

cakap je apa lagu dia, lirik dia, semua i hafal. cara dressup dia, o-em-gee. admire dengan dressup dia (dulu) tapi tak pernah terikut-ikut lah. admire sahaja.

sanggup belajar main gitar lagu-lagu avril. heh.

siapa pernah minat avril lavigne? siapa hafal lagu avril lavigne? sila tampil ke hadapan sekarang :P bwheheheheh

26 comments:

Liyanaa. said...

HHAHAHAHA okay malu nak cakap i pn minat AL dulu. tapi i more to evanescene lah sampai dressup semua nk mcm tu pfft. lepas tu dulu i mcm berisi sikit, ( skrg dh byk tsk ) so dieorg ckp i mcm amylee, lepas tu nickname i jd mimilee HAHAHAHA comel gila mcm mana boleh jadi mimilee tsk T____T

Fatehah A. said...

i minat i minat! nak tampil ke depan skang.erk, nak suh nyanyi ke? kikiki

enyheartsdiamond said...

saya!

arifah husna said...

Saya pernah.....hehe. Gila lah. Kat phone semua lagu Avril jer, lirik semua hafal, poster semua Avril... tahun lepas lah, skang tak dah, keh3

Rara said...

Liyanaa

ehh i ingatkan tak ada siapa akan mengaku tau sebab macam malu ke apa. nasib baik mengaku ecececeh. comel kan avril. comel sangat. suara dia fuhhh best gila. i pernah nak ikut kawan i pergi konsert dia dekat manatah dulu tak ingat, rasanya dekat New York. masa tu form four. parents dia nak support i. tapi arwah abah i tak bagi pergi T________T

hello mimilie! okay nak panggil mimilie lah. mimilie mimilie mimilieeeee!! :D comel gila nick you too. why tak kekalkan? hihihi

Rara said...

Fatehah A

okay cuba nyanyikan lagu complicated and skater boi. hee lagu paling i sukaaaaaaa. best kan? ;P

Rara said...

Eny

syggg sekarang still minat takkkk? padanlah u cantik kan. hihi

Rara said...

Arifah Husna

tahun lepas? wah. kakrara minat dulu time form four sampai umur 19 je hikhik :D

_Yaya_ said...

yaya pun minat gak..plg suke lagu i'm wth you..

Rara said...

Yaya

yeyyyy. i'm with you pun bestttttt ;)

ateyn said...

i pon minat gila kt avril taw.
smpai skrg,hoho.
album die sume i ade.
tp skrg da ilang da sume,sebab kaset kn.
mane paki da skrg,huhu

Rara said...

Ateyn

sampai sekarang? wow. okay i just minat lagu dia je sekarang. orangnya pun dah slow kan sekarang since dah berkahwin ni :P after dia kahwin je terus i stop minat dia sebab dia sendiri dah slow dah.

ohooo kaset eh. sayangnya if hilang kan.

jan said...

wah..rmi je pminat AL. sy ske die jg [:

Ayu Firzara said...

Ayu pun peminat fanatik avril sejak dari mula dia menyanyi sampai lah sekarang...sekarang takda lah fanatik cam dulu but still minat! I love Avril!
Anyway napa rara dah tak minat avril ke sekarang?

Rara said...

Jan

suka juga? hihihi ;) jom lah share u suka lagu apaaaa

Rara said...

Ayu

wow sampai sekarang eh? Rara just suka lagu je sekarang. Itupun lagu yang lama-lama je. Macam album pertama & kedua paling suka! ;P

kurang minat lah sekarang since dia dah kahwin and tak banyak dah cerita pasal dia.

h a r i y g i n d a h said...

haha ,
saya ,saya !!
ouh , die hardfan jugerk , DULU !da bosan la ,
haha ,
that time mmg adore dy sgt2 ,
tapinye , smpi skarang asyik berangan pki dressing cam dy ,
haha , :)

Rara said...

Hariygindah

hihihihi. pakai dressing macam dia tu i tak lah. cuma suka warnakan kuku macam dia. merah hitam tu. fuhhhhhh best gila lah avril ni. siap i suka tulis nama i as 'Shira Lavigne' eewwwww kelakarnya T____T

MeZ said...

kak rara pandai main gitar la ni...
wow.. hebatnye..
mez main hantam je.. haha..

Rara said...

Mez

pandailah jugak. dulu paling mahir lagu complicated :P bila kakrara main and menyanyi, macam versi unplagged lah. and lagu linkin park pun ada jugak yang kakrara reti tau. heee

yOnnA said...

kakak!

paling suka how does it feel! perghh feelingggggggggg :D

Rara said...

Kakak Yonna

haaaaaaaaaaaaa kakak layan avril jugak? weeeeeeeeeeeeeeeee muah muah muahhhh!!!

Rara said...

lgu avril mg sdap giler.. :)

ateyn said...

laa,da stop minat?
aish:P
btw,die da cerai ngan hubby die.
tataw la sebab ape.
xptot btol!
:P

chokilala said...

buat apa nak malu cakap peminat avril? album pertama dia dulu, cakap je lagu apa. semua lagu i hafal liriknya. oo em gee juga, lagu album pertama tu memang semuanya sedap-sedap belaka. i siap buat battle lirik dengan ex-bf i, nyanyi lagu from album avril

cikyuyu said...

wahh.. kalo uu nak tampil gak bole?
dulu mmg admire giler , sampaikan sume poster avril simpan !
& still ade lagikk dlm merata2 bilik UU.

:DD

2 jer lagu UU hafal..
MY HAPPY ENDING ^ WHEN UR GONE!

hak3
skrg utak x nak hafal dah..
avril pon dah xde dlm pale..
juz dlm ingatan je.

:P