Monday, December 21, 2009

Lukisan paling mahal heh


sebulan yang lepas punya cerita. anggap saja macam baru semalam. masih excited sebab menang hadiah saguhati dari amoi. tak sangka menang tapi kalau kau pandai bodek pun boleh menang juga. heh. tak tak. i tak bodek apa pun sebenarnya. seriously tak berharap untuk menang apa-apa tapi dah namanya rezeki. janganlah nak tolak. hadiah dia dah lah comel. boleh gantung dekat handphone.


bila malam, tersedar dari tidur, tengok handphone. makkkkkkkkk. terkejut kauuuuu. muka dia macam seram sebab anak mata dia warna merah mak ngah. tapi bila siang dia comel boleh lap-lap dekat screen handphone. thankyou amoi. nanti ada contest lagi, seru weh.

118.gif image by raracandyfloss


-yours truly.

memang tak pandai lukis. langsung tak ada kreativiti. pakai conteng macam doodle tu boleh lah. harap ini pun diterima. bukan senang nak tengok lukisan asli dari i.

tulisan i kalau buat besar-besar memang macam h4r4m. heh.

muah dekat semua orang. eh. dekat perempuan jelah.

38-1.gif image by raracandyfloss

8 comments:

(◡‿◡✿) Noi said...

HAHAHA..lukisan tu kelakar ke..
And... tulisan Rara sangat kemas & cantik..eehehe

Kalau ada color2 mesti lagi cantik drawing tu :P

Atheera said...

comel woh hadiah tu. hehe. h4r4m tu klakar. tak pernah dengar pun =P haha.

Rara said...

Kak Noi

bweheheheheh rara macam terpegang pensil masa mengemas bilik tadi. haaaa. pastu conteng lah apa lagi ;) warna-warna nantilah nak buat. sekarang tengah buat 'sesuatu' niiii :P

Rara said...

Atheera

hehe tira tak faham eh h4r4m tu apa? =P

Liyanaa. said...

HAHAHA comel je comel je tp nk click bagi besar sikit tak dapat pulak sedih T___T

Rara said...

Liyanaa

hihihi memanglah yayang. gambar dekat blog i semua tak boleh dibesarkan ;) pergi pakai kanta cepatttttttttt

Farah said...

kak rara, itu award ke ape? hehe. ghost tu nmpk sgt comell :)

Mieya said...

Hoii comel gila hoii lukisan.
Tak mcm mieya,tak pandai lukis
T______T