Sunday, December 20, 2009

Pelakon utama sinetron Intan berkahwin



siapa penonton setia sinetron intan macam i, mesti seronok kan bila dapat tahu pelakon utama hero dan heroin ini sudah pun diijabkabulkan pada 12 disember baru-baru ni? i pun baru dapat tahu berita ni hari ni. terkejut jugak i. itupun syafi yang call dan bagitahu i tau. mengikut sumber google yang pernah i tengok beberapa bulan lepas, dude herlino (rado) dah ada girlfriend yang tengah sambung study dekat overseas. teehihi. maybe putus di tengah jalan lah tu. bweheheheh.


SETELAH sekian lama menepis gosip adanya hubungan antara mereka, akhirnya Naysilla Mirdad dan Dude Herlino tidak mampu lagi melindungi hubungan mereka. Dua bintang drama bersiri popular itu akhirnya diijabkabulkan pada 12 Disember lalu.

Melalui perkahwinan ini mengukuhkan lagi khabar bahawa Naysilla telahpun memeluk agama Islam. Naysilla pernah dilihat menunaikan solat sunat Aidiladha baru-baru ini cuma tuan punya diri tidak mahu memberikan sebarang komen terhadap perkara tersebut.

Hubungan antara kedua artis ini pernah tersebar hangat namun penafian demi penafian dilakukan mereka. Malah tersebar juga khabar mengenai hubungan mereka yang dilanda masalah kerana berbeza agama.

Dengan perkahwinan ini, tercapailah hasrat Naysilla untuk berkahwin muda sama seperti ibunya, Lydia Kandou yang berkahwin ketika berusia 22 tahun dan kakaknya Nana Mirdad yang berkahwin pada usia belum pun melepasi 23 tahun. Isteri kepada aktor kacak Dude Herlino ini kini berusia 21 tahun.

Selepas acara akad nikah yang dilakukan di Ciputat Tangerang ini, Dude melahirkan rasa bahagianya.

sumber : utusan malaysia online

pssstt. diaorang kahwin tarikh yang sama dengan ikelas and effa. effa and naysilla kahwin waktu umur 21 tahun. huwaaa sama baya dengan i T__________T

18 comments:

♥chentaMAYA™ said...

rara~
i tgk kdg3 je! hee~

norsakinah said...

hahaha ;DD
kawin betol jugak intan & radoo

ehekss

Rara said...

ChentaMaya

haaaaaa i mesti tengok. setia betul tau :P

Rara said...

Norsakinah

Ahaaaaaaa kan? Ingatkan diaorang memang tak ada apa. Ni mesti cinta lokasi kan? Hahahahahaha :D

Atheera said...

dulu theera suka tengok cerita intan. tapi sekarang dah kureng. tah kenapa. hehe. cerita tu bestt. ada part touching. sedih sedih. eceh, jiwang pulak. hahaha XD

.hudaluna said...

i x tgk =(


ala u pn x lama je lg

i je lmbt g

Rara said...

Atheera

sekarang dah kurang? sekarang mana ada dah cerita tu. dah ganti dengan sinetron sekar. sekar pun dah nak habis ganti dengan sinetron nikita =P

Rara said...

Hudaluna

bwheheheheh. selalunya orang still study memang tak tengok sinetron ni :P ala tak apa. lambat lagi asalkan once dah kahwin, bahagia sampai bila-bila tau?

Asma' said...

Wow. Bestnye dorg dh b'khwin. Hehe, dh la dlm cie intan dorg sweet~ :D

LUVLYDIYANA said...

lepas ni maw tgg rara n syafi kawin lak..hehe

Rara said...

Asma

Best kan. Macam tak sangka. Tapi tak lah aneh kan. Sebab dalam sinetron pun peluk-peluk semua :D

Rara said...

Luvlydiyana

Bweheheheh. InsyaAllah. Doakan semua berjalan lancar eh ;)

Liyanaa. said...

eeee ;p i tak suka minah blur ni HAAH dude? i ingat duda pfft nasib baik hensem nama je pelik HAHAAHA

TEHAH said...

eee..best nyerr!
akhirnye bedue jgak..
(baru tawu ni..huhu)

TEHAH said...

eee..best nyerr!
akhirnye bedue jgak..
(baru tawu ni..huhu)

Anonymous said...

I want to quote your post in my blog. It can?
And you et an account on Twitter?

Anonymous said...

sy study kat indo. Tak benarlah tu, cite belaka/gosip org indo kata. Tak ada perkahwinan nay dan dude tu.
Layan cite nikita. Nak tayang kat malaysia keh. Sy dah tgk habis citetu. Bole tahan. Cite indon, banyak pelakon cun dan endsem ada di drama bersiri ni:
1. melati untuk marvel (m2m)
2. cinta fitri season 5 (CF5) nak tayang kat indo
3. Nikita, nak tayang kat malaysia. Best giler
4. Safa dan Marwah
5. Cinta dan Anugerah
6. Kepompong
tu drama bersiri indo sy tgk.
Indo ada cite hanya sekali tayang habis, org indo kata FTV, citenye simple hanya 2jam sahaja habis. Tapi citenya boleh layan, best giler n pelakon semua cun, lawa sangat dan endsem.
So, hero dan heroin tu tak kawinlah.

Anonymous said...

Ya, pelakon utama Intan tu (Naysilla) has a boyfriend. Her boyfriend is JENDA (he is study in Sydney).