Thursday, December 17, 2009

Paragon


***

lepas main bowling, perut rasa lapar. sebelum main bowling dah telan roti canai sebenarnya. tapi macam biasalah, perut ni banyak lagi tempat kosong. kena isi, isi dan terus isi. i kan kuat makan. kalau tak percaya, boleh tanya huda atau liyanaa. nak tanya kak lyana pun boleh jugak.


persoalannya; siapa yang tak percaya sangat ni? nak kena sumpahan cucu saemah ke? heh.


syafi kalau makan memang macam tu. mana nak pandang camera dah. tak layan punya. siapa tahu nasi ayam sedap dekat area taman melawati? dari dulu sampai sekarang, nasi ayam dia paling marbeles. tapi semua orang order nasi ayam. syafi sorang je order apa entah dah tak ingat. kejap lagi kang i tanya perut dia. itupun kalau perut dia ingat lah.

fizi, bit dengan pijoy dah kenyang telan nasi ayam sepinggan. kalau boleh diaorang nak tambah lagi tu, tapi takut kang kejap lagi tak boleh nak keluar tenaga menyanyi kang. silap-silap membongkang dalam bilik karaoke.


lepas makan, terus ke paragon, cheras. cheras ke kajang? lebih kurang lah. ayah taufiq, bodyguard dekat karaoke tu dah tunggu kitaorang dah. tiba-tiba terus dapat bilik vip. besar macam gajah bilik dia. dah lah gelap. lampu lip lap lip lap dah macam zouk. eh kau pernah masuk ke? aku tak pernah. heh. tapi semua orang pun tahu lah kan, semua clubbing pun lip lap lip lap. jangan nak label i weh. tak baik. haha.



suara syafi merduuuuuuuuuu. kitaorang berdua asyik berduet je. kata pun hari anniversary kan. memang habislah semua lagu duet kitaorang nyanyi. yang jiwang-jiwang semua kitaorang belasah. suara sedap ke tak sedap ke, asalkan melalak release tension. peduli apa dengan orang T_________T mula-mula je i malu, lepas tu dah nyanyi lagu kerana terluka tu, terus i hilang malu nak menyanyi dah. malu sikit je nak tarik masa korus. bwhehehehh. bakal kakak-kakak ipar ada, bakal adik-adik ipar pun ada, adab kena jaga weh.

i ni memang dari form two pun dah pandai keluar masuk karaoke ni. release tension lah katakan :P


berkepit jelah i dengan syafi pada hari tersebut. kata pun anniversary kan. heh. kalau bukan anniversary pun memang berkepit je pun. bluek. haha.


sorry, video i dah delete. wek.

apapun,

bit memang sporting.
fizi (syafi's bestfriend) memang mantap.
pijoy memang best.
aiza memang manja.
kakak memang ceria.
ewa memang gorgeous.

syafi memang TERHEBAT.

enam disember, terima kasih sebab menjadikan hari itu hari yang penuh makna. and muhammad syafi, terima kasih sebab membahagiakan macam selalu. happy anniversary, sayang. yes. i love you, always.

9 comments:

Atheera said...

kak rara buat video untuk orang. tapi kak rara tak nyanyi. hahaha :D

Rara said...

Atheera

Kak rara nyanyi lah. cuma tak record je. sebab diaorang sibuk pilih lagu lah, makan lah, joget lah :P hihi. lagipun suara mahal. mana boleh kasi orang dengar free² eceh.

Juice said...

syafi sangat baik, bertuah rara memiliki syafi. harap rara sentiasa hargai syafi tau....
kak juice ingatkan rara yang nyanyi cpt2 klik tau, tapi frust tgk org lain nyanyi...

cik EPAL said...

bestnya main bowlinggg...dah lama tak main bowlingggg..heee :)

Rara said...

Kak Juice

haah yelah tu. syafi yang kena hargai rara sebenarnya. wek =P yelah rara memang sentiasa menghargai dia. tak pernah pun abaikan dia apatah lagi perasaan dia. hihi.

Rara said...

Cik Epal

hihi jomlah kita bermain bersama-sama nanti. u selalu hangout dekat mana?

nurLIYANA said...

paragon karoke dia mmg bestkn rara.
bsar gila.
huhu
ske karoke kt situ.

rara!
selamat ulangtahun.
(^__^)

Rara said...

Nurliyana

Paragon memang best. Tapi tempat karaoke je best. Shopping mall dia zero. Bweheheheheh.

Awak pun suka karaoke dekat situ eh? Wwowwwwyyyy. Selalu tak? :P Bodyguard dekat situ ayah kawan syafi. So dia kasi murah gila and ada free time lagi :))

Thankyouuuuuuuuu for the wishes!

nurLIYANA said...

yup2.
betul tu.
shoping kompleks dia.
hampeh je.

karoeke dia puas hati lah
bilik besar n harga pon berbaloi2.
hihi

selalu gak karok sini wit mybf n fren
huhu.
ohyke?
bestlah dpt murah.
sonok2.