Saturday, January 9, 2010

Beberapa jam saja lagi


hish. i berdebar sangat ni. dup dap dup dap i rasa T_________T

jantung i macam nak gugur. kejap lagi dah nak pergi fetch up liyanaa.com dengan saffawati.com. i rasa macam sangat takut. takut tu macam takut nak ambil test JPJ tahu tak? macam nak ambil peperiksaan dekat dewan besar sambil diperhatikan oleh pengawas. pfft. macam ada lecturer garang yang memerhatikan i kalau-kalau i tiru ke. eee i takutlah.

by the way, you guys yang datang one utama kejap lagi, tegur i. jangan tengok dari jauh je. karang dah balik rumah tetiba ada message dekat shoutbox cakap nampak i lah apa. nak kena lah tu T_____T

20 team x 4 orang = bermakna 80 orang yang join event kejap lagi. ramainyaa. takutlah i.

hati i tengah berdebar sangat ni sampai i tak boleh nak drive. nasib baik lah i dah ada driver untuk hari ni.

tak ada mood nak gelak sekarang sebab hati, tangan, kaki, seluruh badan i menggigil je. pfft.

okay, apa lagi, pergi bentang sejadah, pakai telekung, doakan team i.

6 comments:

Haneem said...

hoi hoi nnt i dtg OU tauu.

=D

chokilala said...

good luck rarakus. sorry xdapat join. ada orang kawen harini. hehehe. xpe, korang sume ok. kalau xmenang pun, mesti korang have fun punya. hehe

Eyriqazz said...

good luck...jumpa ur team there...

Great Teacher Onizuka

ariff said...

all the best!

Adriana said...

hi kak rara sye nk tahu camne nk buat icon yg macam burung2 kecik tu?bile kite gerakkan error ade bende kecik2 tu.tolong gtau sye eh.gi kat blog sye http://sweetpunkprincess.blogspot.com/ gtau sye k.salam

Nedy Nadia said...

xmo debar2 sgt.
yakin boleh.
wish u all good luck.
kasi bolot sumenya.
hehe