Friday, January 8, 2010

Contest: Digi Pimp My Day Challenge dan orang kuning saya





semalam i bangun awal semata-mata nak siapkan empat orang kuning dalam satu hari. terus tak sempat makan minum apa dah, i terus pergi melukis dan menggunting felt T______T

harap nuffnang tahu betapa banyak pengorbanan i untuk join event DiGi Pimp My Day Challenge tu.



i ni tak lah pandai melukis tapi boleh dikatakan yang boleh diharaplah untuk melukis di antara adik beradik i. ecewah. kak cujie pun pandai melukis jugak tapi tak adalah secantik lukisan i. pfft. angkat bakul masuk sendiri. heh.



bila dah siap melukis, i tekap dekat felt. and guntinggggg orang kuning.

budak-budak dekat twitter dah sibuk tanya i apa benda orang kuning. team i kan terpilih untuk join event DiGi Pimp My Day Challenge. alhamdulillah sangat at last weols terpilih jugak. bukan senang tahu? punyalah ramai yang submit email untuk join event tu tapi tak berjaya. weols yang submit last minute pun diterima. thankyou so much nuffnang and digi.



nametag nama i untuk esok. eh esok lah event tu! tak sabarnyaaaaaa T_________T nak menang laptop. nak menang voucher levis rm300. please pleaseeee. harap-harap usaha i membuat orang kuning dan juga drive dari jb-kl yang memakan duit minyak dan duit tol sebanyak rm200 adalah membuahkan hasil T___________T

hoi nametag tu idea i tau. jangan curi :P i nak nuffnang and digi senang cam team i. heh.

okay dah. i nak bagitahu you guys yang comel-comel semua, i akan bertolak dari jb ke kl lebih kurang pukul 2 petang nanti. you guys doakan i drive dengan selamat. psssst. kali ni i bawak ramai orang ke kl. i bawak syafi, mama, adik and cousin i, su. hihi. mama saja nak bawak cousin i tu since dia baru lepas spm :D

doakan i selamat, doakan team i menang laptop dan doakan team i menang voucher levis rm300 juga. kita kasi bolot semuaaaaaaaa. hikhik.

and and, untuk team lain yang terpilih juga, tahniah dari i dan kita jumpa disanaaaa.

eh you guys yang boleh datang one utama esok, please datang bagi support untuk kitorang and kalau boleh bawak sepanduk, bawak team kepompom girl pun dialu-alukan. hihihi. demand pulakkk. event esok start pukul 4pm tapi weols kena ada dekat ou around 2.30pm gitu. aww. jom lahh datang kita kasi gegar one utama :P

20 comments:

ayong said...

yang, sok ade kat OU kul 2.30 ke? i igt nk gi sana jap la esok. saje je usya2 u n ur team. hik2~ then nk gi cari felt tu la dearr~

Rara said...

Ayong

yes yes pukul 2.30pm kitaorang dah kena ada dekat sana. sebelum tu nak makan-makan dulu ke apa ke :) nak warm up badan. ecewahhh. okay datang tau bagi supportttt.

Liyanaa. said...

HAHAHAHA bestnyaaa org kuning bestnyaaa sangat tak sabar nak memiliki org kuning yeyyy :DDDD

HOI semoga perjalanan u selamat aminnnn! and and semoga smua usaha ini berbaloiii. aminn lagi

<33333 u sygggg

Mieya said...

Nak datang nak datangggggggg.
HOpe sgt abah baik hati esk nak hantar pegi one utama sebelum dia pegi sg besi esk.
Kena tinggal dkt sana pn takpe lah yg penting dpt jumpa :(

Rara said...

Yiyin

hoi orang kuning tu sangat besar tahu? i nak kita semua lekat orang kuning dekat baju. tak kira uols nak ke tak nak. mesti kena lekatttt :D

amin amin ya rabbal al amin.

Rara said...

Mieya

hoiiiiii datanglahhhhhhh confirm best gila punyooooooooo. eh tapi kang kena tinggal nak tidur mana? nak balik camana hoiiii? T__________T

Dilakochan said...

wahhh bestttnye!
Mcm n k g OU esok sokong u guys!!

Ahaa moge dpt bolot hadiah hadiah tu!
Gud luck guys!

Liyanaa. said...

raraaaaa ;p

msttt lahh kalau taknak pink nak gantung dekat leher lahh HAHAHAHA :P

awww. i nk cari rantai panjang lepastu replace buah die dgn org kuning. yammyy :P

Aidi-Safuan said...

hehe..good luck la okay!
da menang voucher levis tuh jangan lupa share. hoho

Rara said...

Dilakochan

hei datang tau esok bagi support dekat kitaorang. fuhh kalau menang memang best lah. tapi cabaran dia takut susah T___________T

thankyou babe! <3

Rara said...

Liyanaa

hoi ye tak ye jugak. kalau camtu, i tambah ribbon tu gantung dekat leher lah eh baru comel kot kan? kang kalau pin takut rosak pulak baju dah lah masing-masing pakai baju baruuuu :P

..nOj.. said...

gud luck tau team korg... siap bwk org gemuk kuning tu... sure terbukak mata judges tu

Haneem said...

uuuu. nak gi OU lah esok. Nak support Orang kuning. Ehhh, support u guys lahh. harap2 esk free boleh menggedik dkt OU.

gudluck gudluck gudluck u guys.

=D

Rara said...

Noj

haaaaaaa tau takpa. harap menang lah. susah payah buat orang kuning ni tau =DD

Rara said...

Haneem

datang babe! datang tau! apa² just contact je. dekat area mardi graz ke apatah dekat ou tu tauuuuu :P

thankyouuuuu darling! ^,^

deena awanis said...

GOOD LUCK!!!
i bagi support dari dlm dewan exam ok x??=(

enyheartsdiamond said...

syggg..goodluck tawww..team u mesti comel!

Noorlaila Mohamed Nor said...

all the best Rara!
comelnye orang kuning tu :p

Syaza said...

pandailah kak rara lukis orang kuning tuh..cantik..boleh jadi ARTIST satu hari nanti..
heheheheehehehe..
jangan ambil hati pasal syazasugar cakap tuh tau..

saffa said...

Eii! Sumpah rasa berdebar sangat ni.. and excited!
Orang kuning tu mesti cute kan! Harap2 team kita menang. Saffa confirm judge Digi tu rasa terharu bila tengok orang kuning tu! Huhu..
Jumpa esok! =)
InsyaAllah team akan menang punya! Amin..