Tuesday, January 5, 2010

Felt : Hello kitty shape



hai. dah dua hari i tak update. i busy dengan contest DiGi Pimp My Challenge yang i dengan team i join. heh. doakan kitaorang dapat join contest tu tau. serious i nak sangat masuk challenge tu and kalau boleh nak menang T____________T

eh jom mulakan hari dengan senyuman =D

i ada buat satu lagi item from felt fabric. tadaaaaa.





mata dengan hidung hello kitty tu i jahit pakai benang, tak pakai tampal guna felt. hihi.



of course yang ni pun i sumbat kapas bagi gemuk. bweheheh. btw, i dah start dapat order dari my readers. insyaAllah i akan buat yang terbaik.

ok ok ok. love you all my lovelies.

24 comments:

YnaaOhYnaa said...

cantek nyer!!! wiwit

Lilianna Mardiana said...

auwww, uber cute la rara!
u sgt2 creative okey!
keep up the great work! :D

Liyanaa. said...

ini yang geram ni ini yang geram ni HAHAHA ;p

yayanggg nak order jugaaak. :D

shaneenpelangi said...

i love hkitty vry dem much..
ini superbcomel sis rara..
:)

Aisya J said...

*GASP*
TERLALU CUTEEEE :DD haha!

nurLIYANA said...

wah!keretipnyer rara.

ni rara ley wt gift tok wedding rara nnt.
santek2.

serius rara.

Rara said...

Ynaa

bweheheh thankyou ynaa <3

Rara said...

Lilianna

thankyou dear. hihi. serius tak tipu and bukan nak berlagak, i buat ni ambil masa satu jam je ;P semua orang boleh buat, you pun, tapi malas je kan? hikhik

Rara said...

Liyanaa

hihihihi. muah muah :*

hoi nak order bentuk apa? cici keeeee? :P

Rara said...

Shaneenpelangi

Thankyou babe ;) Yeah i love hello kitty too.

Rara said...

Aisya J.

weeeeeeeeee. nanti nak buat lebih besar sikit dari yang ni. mama kata "kecik sangattttttt!" padahal besar tau dia kata kecik.

Rara said...

Nurliyana

untuk gift wedding i nanti i buat special sikit lah kot. tapi tak semua orang dapat lah. orang terdekat je insyaAllah :D

Mieya said...

Comelnyeeeeee.
Tak sabar nak tengok hee.
Eh wedding nanti pn nak buat ke?
Ehem agak² mieya dpt tak?
;)

srikandiFIRDAUS said...

salam sis..
gla cantik kraf sis wat tuh...
comel sgt2..
btw nk order bleh x sis?

Rara said...

srikandi

if nak order, just email me eh ?

queenshira@gmail.com

Atifa said...

Ish, rasa mcm nak order gak ni.
Boleh tak? ngeheee :)

amoi said...

mcm sandwich yang aku tunjuk kat ko aritu je. <3

.sarah. said...

serious cantek gila ! ;)

nak order jugak nak order jugak. haha ;p

srikandiFIRDAUS said...

sis..
da email dah..

julietANNA said...

wow!yang ni nice gila kak rara :D
anna pun pnah ambek order masa lpas spm dulu,but order from kwn2 adik anna jelah.dr duk sje dpt jgk income kan.tapi lepas tu dah malas terus stop.byk lg felt kt rumah ni =.='
but seriously,takdelah cantik mcm sis punya ni :D comel.ni baru betul2 tgn kreatif org ckp >.< buat je terus jadik!

cikyuyu said...

wahh ! rara comey gile.
UU nak jugak..
uu nak wat name bole?
:P

Ryehanna said...

oh.inike benda yg dibuat dr felt tu... hehehe... comel comel... :D

Rara said...

Yuyu

yes if nak order, boleh email Rara ye. queenshira@gmail.com

fyfahツ said...

what the comel sgt bnda 2..
gase mcm nk mkan jer..
hbt btol la:)