Friday, January 1, 2010

Kaspersky antivirus 2010 activation code



berdebar rasanya nak taip entri untuk tahun baru. treng trenggg. nervous gitu macam seram sejuk tangan, macam menggigil satu badan, macam fuhhh. akhirnya kita semua dah melangkah ke tahun dua ribu sepuluh. i rasa macam tak percaya. banyak betul kenangan manis sepanjang dua ribu sembilan. rasa sayang nak lepaskan tapi apa boleh buat, life must go on and kita anggap tahun-tahun lepas sebagai kenangan terindah dalam hidup. ecewah.

penuh penantian. penuh debaran. debaran sehati blog. aik? bwehehehh.

okay fine. i memulakan tahun baru i dengan cukup perfect. tiba-tiba i menang contest macam 'tinggg!'.



i pun tak ingat entah bila i join contest ni. contest ni senang je i masuk. drop comment dekat entri dia and tinggalkan email. i macam tak sangka lah menang. kot-kot owner blog dia main-main je. eh tiba-tiba macam 'tinggg!' betul rupanya. hekkk kau lah rara.



i menang tanpa bertanding rupanya.

nasiblah. rezeki tahun baru i kan. dapat jugak activation code kaspersky antivirus selama setahun. wah gituu kan. owner blog yang buat contest ni, i sendiri dah tak ingat url blog dia. kalau you baca entri i ni, please bagitahu and i will give you a credit.



macam 'tinggg!' tiba-tiba laptop delly pinky i ni dah ada kaspersky antivirus tau you guys. ingat senang nak dapat free macam tu? kalau tempoh trial 30 hari tu memang lah boleh download dekat mana-mana. haa. tarikh expired activation codes ni sampai 01012011. marbelesssss.

rupa-rupanya kan you guys, laptop i mengandungi virus trojan yang terdapat dalam folder psp game yang kak cujie download through laptop i. fuhhh. patutlah delly i semput je. heh.

amboiiii you guys kan wish happy new year untuk i, tak sah kalau tak tulis gini "tak sabar nak makan nasi minyak" amboiiiii. karang i bagi makan nasi putih lauk kampung je baru you guys tahuuuuu :P

9 comments:

SuRayA^i. said...

gile mnarik dpt kapersky free~
nk gune antivirus nh tp da t'beli antivirus laen b4 nh sbb kapersky 2010 blum kua lagi tym tu T__T

Rara said...

Suraya

bweheheheh, menarik kan? dah lah menang tanpa bertanding. terror betul i. hikhik. u pakai antivirus apa?

mohdisa said...

hoho, senang nye nak menang. hehe, apa2 pun selamat menggunakan kaspersky. :)

Fatehah A. said...

http://shitsukoi.blogspot.com/

blog ni ke lalink?

ini blog wirdah said...

rara.
gile best you.gift untk new year heh :)
hope murah rezeki selalu.

Fatihah Ory said...

happy new year
syoknya dapat free
hihi :)

Liyanaa. said...

JELESSSSSS.

malas nak cakap banyak lah sebab i jeles habis ni HAHAHA ;p

hai awak, belanja i activation code ;p

cik EPAL said...

tak nak nasi minyak..nak nasi beriyani :D

Mieya said...

Lauk kampung baru yg dekat kedai kilang tu ke??
HAHA merbeles jugak lauk banyak gila kan :P