Monday, January 25, 2010

Secara ringkas


I rasa macam dah lama tak update pasal diri sendiri. I means, my daily routine kot. Hihi. So hari ni I nak share secara ringkas tentang apa yang berlaku sekitar diri I lah pulak. Asyik cerita pasal crafting felt je kan.
  1. Macam biasa, I banyak makan, setiap setengah jam akan mencari makanan, tapi berat I sekarang 31.5kg (baru timbang tadi).
  2. Sekarang ni mata I dah set tidur pukul 1am dan bangun pukul 10am. No need alarm clock, memang akan automatik macam itu.
  3. Lagi 20 hari, Angah I akan bertunang dan rumah I masih belum siap kemas-kemas lagi. I yang merasa debarannya. Sebab lagi 20 hari jugaklah I akan jumpa dengan Syafi lagi.
  4. Kereta I buat hal. Tayar ada bocor nipis. I tak sure sebab apa. Hari tu memang ada terlanggar serpihan kaca halus. Tak akan lah sebab tu? So kejap lagi akan ke workshop.
  5. Kiki tengah pregnant. Sebentar lagi (tak tahulah bila), Mama akan mendapat extra cucu.
  6. Semakin pemalas dan bermalasan di kerusi malas.
  7. Semakin addict dengan Twitter dan suka baca bila kawan-kawan update status.
  8. Rindu dekat Syafi tapi selalu salah faham lately. Tapi salah faham kejap je. Beberapa minit. Lepastu akan slow talk dan berbaik balik T________T
  9. Order yang I dapat untuk buat felt dah banyak and semua I dah siapkan. Just tunggu ada beberapa lagi customer yang belum bank in. Kalau you guys nak order, boleh email I ya.
  10. I bertanding dalam Why I Like It Longer. Doakan I, manalah tahu ada rezeki. InsyaAllah.
Cukuplah sepuluh. So far, life I semakin bahagia and semakin perfect. Hopefully kekal macam itulah sampai bila-bila. Amin.

9 comments:

Mieya said...

Alaaaaaaaaa kenapa sepuluh jeeee? Buat lah banyak². Eh kenapa lately ni selalu salah faham pulak sygg? Kalau salah faham ke hape cepat berbaik tauu, jangan lama² salah faham nanti rindu, macam mieya dengan Zul. T______T

Life mieya pun semakin bahagia dan semakin perfect sekarang ni. Alhamdulillah. And mieya selalu doakan Kakrara semakin bahagia dengan Syafi sampai bila² okayy. Amin.

shahrinabd said...

31.5 kg? ringannye...

good luck for your Why I Like It Longer Contest yea..

LIZ; said...

31.5 kg?!
ringan nya :0

Rara said...

Mieya

HAHAHAHA takda idea. sekain eh sekian sahaja dari bilik berita melaporkan. Heh.

Hihi salah faham dia salah faham comel je bukan bertengkar yang macam tak bertegur sapa. cuma sifat tammo mengalah je. itupon secara comel sahaja, jangan risau :) hihi. kakrara and syafi sama-sama benci kalau nak bertengkar sampai tak bertegur ni. tak suka =___=" ego namanya. hihi.

kakrara pon doakan mieya dengan zul jugak ehhh :D

Rara said...

Rina & Liz

:((((

Ayyokk I dah menangis. HAHAHA itulah pasal. Ringan sangat kan. Tapi bila orang tengok, I tak adalah kecil pon. Entahlah kenapa. Tulang I ringan sangat ke camana entahlah :/ Banyak makan pon tak guna T_________T

Faarihin said...

salam singgah di sini.. pergh.. berat kamu 31.5 kg je? uiks.. selalu diet eh? (^__^)

Rara said...

Faarihin

Thankyou singgah :D Erk. No no no. Dalam hidup I, tak ada prinsip "Diet" langsung. Malah prinsip "Makan secara banyak" adalah :)

joegrimjow said...

nak post jugak pasal y i like it longer tu
tunggu

cik eykameow :) said...

ringan giler u!