Thursday, February 25, 2010

Felt : Baby milo and butterfly



Oh hai! Hari ini I macam busy tapi cubalah uols tengok heh. Kejap lagi I mesti tergedik-gedik jugak depan laptop macam takda kerja. Padahal kerja belambak I kena buat. Dah lah banyak item I kena post on today jugak. Paling penting item Mieya sebab dia nak bagi item tu dekat adik dia this weekend.







This item belong to Ar Ling. Her friend, Ieda yang order item ni sebenarnya, nak buat surprises. And item ni dah sampai dekat diaorang tadi, thats why I update. I hope Ar Ling suka this Baby Milo felt. Actually kan, I kenal Ar Ling ni lama dah, she's a sister to Suet Yi. I pernah beberapa kali pergi shop diaorang dekat Temerloh, Pahang. Thats mean, I pernah jumpa lah diaorang ni heh.





Butterfly felt; I tak sure Ieda ni ada blog ke tak. Yang I tahu blog Ar Ling jelah. Nevermine. Ieda lah yang nak buat surprises untuk Ar Ling tu. Masa items ni sampai dekat dia pagi tadi, terus Ieda text I,

"...Cute sangat. I suka. Hehe.."

I ingat nak cerita sikit pasal Puan I. Tapi I takut pulak ada mata-mata yang tak berkenan -.-'

Okay dah, bye.

16 comments:

ling said...

rara..thanks ar...give me a surprise..hehe..cantik..i love it..

Mieya said...

Item mieya paling penting? Okay terharu dah =D

Butterfly tu cantik, mieya sukaaaa. Warna dia macam menyerlah tauuu.

Eh cerita lah pasal Puan I, mieya nak tahuuu :P

Alynn Notnot said...

sgt comel okay!

Rara said...

Ling

Thankyou babe! ;)

Rara said...

Mieya

HAHAHAHA mestilah. Eh takkkk, sebenarnya Mommy ikut turn. Siapa bayar dulu, akan dapat dulu. Haaaaa macam tu lah.

Butterfly tu? Pandai kan Mommy pilih color? Hihik.

Puan I? Haaaaa tunggu. Tunggu bulan depan. LOL.

Rara said...

Alynn

Thankyou! Meh lah order =D Hihihi

Liyanaa. said...

comelnyaaa utterfly tuuuu

eh tertinggal b mls nk tambah HAHAHAHAHA

baby i love u :***

Rara said...

Liyanaa

Hihihi comel kan macam you kan? Warna warni cerita macam you jugak kan?

You memang pemalas kan sayang? Eeeeee spouse siapalah ini? T_______T HAHAHAHAHAHAHA babyyyyy i love you toooo muahhhhh :*

-N e Y r A- said...

baby milo shumel

Rara said...

Neyra

Hihi comel ke? I kurang minat Baby Milo tapi nasib baik masa nak buat dia ada satu perasaan yang 'suka' =D Kalau takkkk, jangan haraplah menjadi. Eh I tengah buat item you ni!

d-ba. said...

kak rara , dba punya kan bila boleh dapat eh ? Sebab dba nak bagi untuk bufday member dba.

Rara said...

D-Ba

Dibaaaaaaaaaaaaa! Sabar eh. Kakrara kena ikut turn dulu ni. Siapa bayar dulu, dia dapat dulu. Dba punya next week ey dear :)

pRiNcEsS yAnIe said...

Kak Rara,, saya punye turn bile?? Saya nak bg hadiah bufday kat kawan. Tp, kalau ta bulee cepat, ta pe lar. asalkan dapat sudah. hehe :)

Rara said...

Yanie

Sabar ye sabar. Uols pun baru buat payment kan? =(

d-ba. said...

Okay Okay :) Thanks :D

s u e ty i said...

eeiii~~i like ur making...so nice,cute...creative leh..hihi^^