Wednesday, February 24, 2010

Felt : Small heart shape with alphabet phone strap



Eh kejap. Semalam I update blog tak? (Pergi tengok previous entri) Oh tak. I tak update T____T Sibuk sangat dengan Puan I. Well, orang jakun memang macam I, setiap dua jam akan pergi tengok website I lepas tu tengok earning dah ada berapa. Blergh.

#Cerita pertama

Ha. Tadi kan, I pergi Jusco Bukit Indah dengan Mama. Lepas adik pergi sekolah agama, terus cepat-cepat I dengan Mama pergi Jusco tanpa pengetahuan adik. Kalau adik tahu, for sure dia merengek nak ikut. Err atau suruh belikan something. Heh.



I snap gambar dekat atas semasa driving. Anak siapalah terror sangat boleh ambil gambar siap setting apa semua. Anak siapa? Heh. Mama dekat sebelah buat slumber je. Mama tahu sangat dah anak dia punya perangai.



Pergi Jusco beli makanan kucing, maruku dengan keropok roda je. Lepas tu Mama tanya nak beli cupcorn ke tak. I jawab nak jelah. Rezeki tak baik tolak.

#Cerita kedua

Tengahari tadi I dapat parcel. Item yang I order dekat Kak Arin dah sampai. Baguslah, tak payah nak kerah orang post office tu suruh hantar baru nak hantar. Kalau before ni, siap nak kena call lah apa -_-"



200 pieces self adhesive packaging. Sengaja order banyak, takut nanti out of stock pulak. Actually I nak beli lebih dari tu, tapi Kak Arin dengar 200 pieces pun dah terkejut. Next time nak order lagi.



Kak Arin siap bagi Hello Kitty sticker untuk I. Thankyou Kak Arin :* Lepas I tengok items tu, I terus message Kak Arin, and she replied;

"...Ala akak tahu rara suka Hello Kitty. Hehe. Okay okay, happy crafting..."



And I dah guna self adhesive packaging tu. By the way, item tu order from Ayong. Tapi ada satu lagi yang belum siap, big heart shape. Before ni Ayong dah pernah order big heart shape tu, tapi dah hilang pulak. So Ayong order lagi. Hihi. Esoklah I pos this items to her.

#Cerita ketiga







Small heart shape with alphabet phone strap. Oleh sebab ukuran dia yang comel (4.5cm x 4cm), sesuai sangatlah jadikan phone strap. I pun buat satu untuk diri sendiri. Kalau yang macam ini, I memang siap letak loceng, tapi harga very cheap :D Nak order? Meh lah isi 'Order Form' dekat bahagian navigation.

P/S : Sorry, ukuran dekat pembaris tu lari pulak. LOL.

Loves.

9 comments:

Mieya said...

Comelnya ada locengggg.
Kringkringkring =D

ayong said...

babe~ sweeet sgt! :D
thanx yeah!:)

Rara said...

Mieya

Eh budak kecik anak mommy kenapa senyap saja? Tiba-tiba bagi comment. Comel betul perangai baby heh? Aah ada loceng kringkringgg comel kan?

Rara said...

Ayong

Haaaaaaaaa! You suka tak ni? Nama kawan you tu kan, kalau tengok in real mesti comel sebab warna dia macam yang you nak, colorful and candy candy gitu =P Hope you like it sayang!

Alynn Notnot said...

comel keyboard! :D

Rara said...

Alynn

Aik? T____________T HAHAHAHA comel kan? Marilah berkeyboard comel!

Anonymous said...

kt mne nk beli sticker keyboard yg cenggitu ? comel je.

Rara said...

Anonymous

Kat mana-mana sekarang dah banyak dah sticker keyboard macam tu! Apakata u pergi S&J shop? Ada macam-macam pattern! ^______^

Mrs NarchotiQue said...

entry 4 my parcel pown ade gak ek
anyway tengs..
hello kitty tu sengaje bli tuk rara coz engat rara punye order
owg len dapat stiker len taw hu3..
hepy crafting dear =_+